Mercury ERIC CLAPTON "The Lady In The Balcony: Lockdown Sessions" (180g, Translucent Yellow Vinyl, Limited Edition)

LP Vinila plate

ARTIKULS: 3837210
€ 45.98
Svars neto, kg 0.55
Formāts 2LP
Izpildītājs ERIC CLAPTON
Svars bruto, kg 0.56
Žanrs Pop
EAN kods 602438372102
Izdevējs Mercury
Izdošanas gads 2021

1 Side A: Nobody Knows You When You’re Down And Out

2 Golden Ring

3 Black Magic Woman

4 Man of the World

5 Kerry

6 Side B: After Midnight

7 Bell Bottom Blues

8 Key to the Highway

9 River of Tears

1 Side C: Rock Me Baby

2 Believe in Life

3 Going Down Slow

4 Layla

5 Side D: Tears in Heaven

6 Long Distance Call

7 Bad Boy

8 Got My Mojo Working