Music On Vinyl PAUL RODGERS "Muddy Water Blues: A Tribute To Muddy Waters" (Translucent Yellow Vinyl, 180g, Limited Numbered Edition)

LP Vinila plate

€ 34.99
Svars neto, kg 0.55
Formāts 2LP
Izdošanas gads 1993, pārizdošana 2021
Izdevējs Music On Vinyl
Svars bruto, kg 0.56
Izpildītājs PAUL RODGER
Žanrs Blues-Rock, Blues
EAN kods 8719262017757

1 Muddy Water Blues (Acoustic Version) (feat. Buddy Guy)

2 Louisiana Blues (feat. Trevor Rabin)

3 I Can't Be Satisfied (feat. Brian Setzer)

4 Rollin' Stone (feat. Jeff Beck)

5 Good Morning Little School Girl - Part I (feat. Jeff Beck)

6 I'm Your Hoochie Coochie Man (feat. Steve Miller)

7 She's Alright (feat. Trevor Rabin)

1 Standing Around Crying (feat. David Gilmour)

2 The Hunter (feat. Slash)

3 She Moves Me (feat. Gary Moore)

4 I'm Ready (feat. Brian May)

5 I Just Want To Make Love To You (feat. Jeff Beck)

6 Born Under A Bad Sign (feat. Neal Schon)

7 Good Morning Little School Girl - Part II (feat. Richie Sambora)

8 Muddy Water Blues (Electric Version) (feat. Neal Schon)