LP Vinila plate

ARTIKULS: 0882903
€ 33.99
In stock
Formāts 2LP
Shipping size, cm 34 x 37 x 3
Izdevējs Decca
Svars bruto, kg 0.76
Svars neto, kg 0.75
EAN kods 0602508829031
Žanrs Classical, Instrumental
Izdošanas gads 2022

1 James Bond Theme (From 'Dr. No')

2 From Russia With Love (From 'Russia With Love')

3 Goldfinger (From 'Goldfinger')

4 Thunderball (From 'Thunderball')

5 You Only Live Twice (From 'You Only Live Twice')

6 From 'On Her Majesty's Secret Service'

7 Diamonds Are Forever (From 'Diamonds Are Forever')

8 Live And Let Die (From 'Live And Let Die')

9 The Man With The Golden Gun (From 'The Man With The Golden Gun')

10 Nobody Does It Better (From 'The Spy Who Loved Me')

11 Moonraker (From 'Moonraker')

12 For Your Eyes Only (From 'For Your Eyes Only')

13 All Time High (From 'Octopussy')

1 A View To Kill (From 'A View To Kill')

2 Living Daylights (From 'The Living Daylights')

3 Licence To Kill (From 'Licence To Kill')

4 Goldeneye (From 'Goldeneye')

5 From 'Tomorrow Never Dies'

6 The World Is Not Enough (From 'The World Is Not Enough')

7 From 'Die Another Day'

8 You Know My Name (From 'Casino Royale')

9 Another Way To Die (From 'Quantum of Solace')

10 Skyfall (From 'Skyfall')

11 Writing's On The Wall (From 'Spectre')

12 No Time To Die (arr. Orchestra) (From 'No Time To Die')