BRUCE SPRINGSTEEN "Only The Strong Survive"

LP Vinila plate

ARTIKULS: 19658745361
€ 35.99
In stock
Svars bruto, kg 0,76
Svars neto, kg 0,75
Formāts 2LP
EAN kods 0196587453619
Piegādes izmērs, cm 34 x 37 x 3
Pārizdots 2022
Žanrs Rock
Izdevējs Sony
Izdots 2022
Izdošanas gads 2022

1 Side A: Only the Strong Survive

2 Soul Days feat. Sam Moore

3 Nightshift

4 Do I Love You (Indeed I Do)

5 The Sun Ain't Gonna Shine Anymore

6 Side B: Turn Back the Hands of Time

7 When She Was My Girl

8 Hey Western Union Man

9 I Wish It Would Rain

10 Don't Play That song

1 Side C: Any Other way

2 I Forgot to Be Your Lover feat Sam Moore

3 7 Rooms of Gloom

4 What Becomes of the Brokenhearted

5 Someday We'll Be Together