WHITESNAKE "Greatest Hits" (Red Vinyl, Revisited, Remixed, Remastered 2022, Limited Edition)

LP Vinila plate

ARTIKULS: R1680917
€ 40.99
In stock
Svars bruto, kg 0,76
Svars neto, kg 0,75
Formāts 2LP
Piegādes izmērs, cm 34 x 37 x 3
EAN kods 0190296457791
Izpildītājs WHITESNAKE
Žanrs Heavy Rock, Heavy Metal, Blues Rock, Glam Metal
Izdevējs Rhino
Izdošanas gads 2022

1 Still Of The Night

2 Here I Go Again

3 Is This Love

4 Give Me All Your Love

5 Love Ain’t No Stranger

6 Slide It In

7 Slow An’ Easy

8 Guilty Of Love

1 Fool For Your Loving

2 Judgment Day

3 The Deeper The Love

4 Now You’re Gone

5 Sweet Lady Luck

6 You’re Gonna Break My Heart Again

7 Crying In The Rain

8 Forevermore