Concord CREEDENCE CLEARWATER REVIVAL "Chronicle: 20 Greatest Hits"


ARTIKULS: 0025218000222
€ 9.98
Izdošanas gads 2007
Žanrs Roots Rock, Swamp Rock
EAN kods 0025218000222
Svars neto, kg 0.099
Formāts CD
Svars bruto, kg 0.1
Izdevējs Concord

1 Suzie Q

2 I Put A Spell On You

3 Proud Mary (Album Version)

4 Bad Moon Rising (Album Version)

5 Lodi (Album Version)

6 Green River (Album Version)

7 Commotion

8 Down On The Corner (Album Version)

9 Fortunate Son (Album Version)

10 Travelin' Band (Album Version)

11 Who'll Stop The Rain

12 Up Around The Bend (Album Version)

13 Run Through The Jungle (Album Version)

14 Lookin' Out My Back Door (Album Version)

15 Long As I Can See The Light

16 I Heard It Through The Grapevine

17 Have You Ever Seen The Rain (Album Version)

18 Hey Tonight

19 Sweet Hitch-Hiker (Album Version)

20 Someday Never Comes