QUEEN ''Flash Gordon" 2011 Remaster, Soundtrack, 18 Tracks)


ARTIKULS: 2771769
€ 11.99
Izdevējs The Island Def Jam Music Group
Piegādes izmērs, cm 20 x 20 x 3
Žanrs Rock, Heavy Rock, Pop Rock, Instrumental, Progressive Rock, Acapella, Symphonic Rock
Svars neto, kg 0,099
Izdošanas gads 1980, pārizdots 2011
Svars bruto, kg 0,1
Izpildītājs QUEEN
EAN kods 0602527717692
Formāts CD

1 Flash's Theme

2 In The Space Capsule (The Love Theme)

3 Ming's Theme (In The Court Of Ming The Merciless)

4 The Ring (Hypnotic Seduction Of Dale)

5 Football Fight

6 In The Death Cell (Love Theme Reprise)

7 Execution Of Flash

8 The Kiss (Aura Resurrects Flash)

9 Arboria (Planet Of The Tree Men)

10 Escape From The Swamp

11 Flash To The Rescue

12 Vultan's Theme (Attack Of The Hawk Men)

13 Battle Theme

14 The Wedding March

15 Marriage Of Dale And Ming (And Flash Approaching

16 Crash Dive On Mingo City

17 Flash's Theme Reprise (Victory Celebrations)

18 The hero